فلسفه سوم: حجاب به منظور استثمار زنان است
عده اي با يکي دانستن تاريخ زن در دوره هاي گذشته تاريخي و تعميم دادن سرنوشت غربي او بر کل نظام هاي حکومتي دنيا؛ چنين فرض کرده اند که علت حجاب و نوع پوشش در اسلام، بخاطر استثمار و بهره کشي از زنان بوده است و هدف از آن نوعي تسلط و برتري دادن مردان بر زنان است و اين دو قشر را يکي زير دست ديگري را زبر دست فرض کرده اند.
برخي علت وجوب حجاب و پوشش را در اسلام را نشانه ي تحقير زن و مملوک بودن او و در خدمت اوامر مرد اش دانسته اند و اين قانون زن را هر چه بيشتر در خدمت مرد قرار مي دهد؛ و از اين رو با دستاويز قرار دادن حجاب، عليه نظام حقوقي اسلام به اعتراض پرداخته اند و با هجوم گسترده اي، اکثر عقايد و ارزش هاي جامعه ي اسلامي را مردود دانسته اند.
همچنانکه امروزه شاهد هستيم، با تاسيس شبکه هاي ماهواره اي به تبليغ ضد ارزش ها و تحقير قوانين اسلامي مي پردازند مثل شبکه هاي "من و تو" ، "gemTV "، "فارسي وان" و ... که سردمدار اين هجمه ي عظيم فرهنگي هستند و با بکارگيري روش هاي زيرکانه اي به جنگ نرم مشغول هستند! اين شبکه ها، حجاب را مانع از آزادي زنان و نشانه ي مالکيت مردان بر زنان مي دانند و تنها راه آزادي را کناز گذاشتن حجاب مي دانند.
با تلقين شعار هايي از قبيل اينکه" در اسلام زنان بايد خانه نشين و پرده نشين باشند" ، " زن در اسلام با ازدواج جزء ما يملک مرد مي شود" و همچنين " در اسلام زنان نبايد با مردان نشست و برخاست داشته باشند" قصد دارند تا حس کمال جويي زنان را ترغيب کنند و اسلام را يک دين متحجر و کهنه قلمداد کنند.
بررسي اين نظريه و فلسفه (بافي):
بديهي است که اين فلسفه در اسلام مورد نظر نبوده است و هدف از اسلام در وضع قانون حجاب امر بالاتر و مهمتري را دنبال مي کند.
اما؛ جواب به اشکالات فوق:
1- از حيث مالي، اسلام اولين سيستم حقوقي است که استقلال مالي زن از مرد را به رسميت مي شناسد و اموال زن را چه قبل و چه بعد از ازدواج از آن خود او مي داند.
2- در احکام اسلامي، زن مي تواند شاغل باشد و به کار کردن در بيرون از خانواده بپردازد مشروط به اينکه به وظايف خانوادگي اش مخالف و معارضي نداشته باشد و بعلاوه، مجبور نيست از اين درامد، در امور مالي خانواده هزينه کند و مالکيت مطلق بر آن دارد.
3- در احکام اسلامي زن مي تواند حتي در قبال وظايف روزمره ي خانوادگي نيز، هزينه دريافت کند و در غير اين صورت از انجام دادن اين کارها خودداري کند، مثلا در قبال نظافت خانه، شير دادن به بچه و ... .
4- در اسلام از حيث اقتصادي، تنها مرد وظيفه ي تامين معاش و دخل و خرج خانه را داراست و حتي کار کردن بر مرد واجب است و کسب درآمد اضافه بر او مستحب است.
5- در آموزه هاي اسلامي، که دائما در مجالس و روضه ها، در مورد خطبه ي حضرت زهرا سلام الله عليها و حضرت زينب سلام الله عليها در مجلس يزيد و ... صحبت مي شود، چگونه مي توان پرده نشيني مطلق زن را نتيجه گرفت و اسلام را ديني ضد حقوق زن دانست!
6- در اسلام، اين مردان هستند که با همنشيني از زنان منع شده اند و جلوي هوسراني انان گرفته شده است؛ همچنانکه مصطح است، حجاب در واقع محدوديتي براي مردان است.
7- در منابع اسلامي روايات زيادي داريم که مردان را از بهره کشي و استثمار زنان منع شده اند و البته ذکري از اينکه حجاب بخاطر استثمار او توسط مرد باشد ذکر نشده است.
8- اگر حکم حجاب در اسلام به منظور استثمار و بهره کشي زنان توسط مردان بود، اين امر را تجويز مي کرد نه اينکه اينکار را ممنوع کند.
9- اينکه بخواهيم به بنام آزادي، جامعه را به بي بند و باري سوق دهيم اشتباه بزرگي است. اين آزادي که براي زن در غرب به رسميت شناخته شده است، بيشتر آزادي براي مردان است و در اين شرايط مردان بهره وري حداکثري خواهند داشت تا اينکه بخواهيم با اين کار زن را از استثمار مرد رها سازيم.
اينکه برخي از مسلمانان در رفتار خود خلاف اين را بروز مي دهند، فقط بخاطر جهالت و نا آگاهي نسبت به آموزه هاي اسلام است و بقول شاعر:
اسلام به ذات خود ندارد عيبي هر عيب که هست از مسلماني ماست
يا علي
برچسبها: خانم, مرد, زن, حجاب, مومن, قرآن وحجاب , زینت, اسلام وحجاب, فلسفه حجاب, پیامبراسلام, مسئله حجاب, مسئله حجاب شهید مطهری, شهیدمطهری, مطهری, استسمار, استسمارزنان, دختر, پسر, تهاجم فرهنگی, مانتو, مانتوآستین کوتاه, غرب, آمریکا, حجاب مرد, حجاب زن, ,